~ There are two kinds of people - Greeks, and everyone else who wish they were Greek. ~

perjantai 15. huhtikuuta 2016

Rhodes, maaan!

Rhodoksen matka Martan, Marian ja Yadin kanssa oli aivan huippuhauska! Lähdettiin sunnuntaina ja tultiin takaisin lauantaina. Ihoa tuli kärtsättyä, rannalla loikoiltua, shoppailtua, käveltyä vanhassa kaupungissa ja viiniä nautiskeltua. Aivan ideaali breikki Xylokastrosta. Xylossakin tunnen usein olevani lomalla niin Rhodoksen reissu oli kuin loma loman sisässä. Nautin. Oon ihan täynnä energiaa aina kun aurinko paistaa ja Rhodoksella sitä sai kokea enemmän kuin tarpeeksi. Ikimuistoinen reissu. Kuvat kertonee enemmän kuin tuhat sanaa.

Aloitettiin matka Ateenasta. Istuskeltiin Syntagman aukiolla ennen ku lähdettiin lentokentälle. Lento oli yhdeksän aikaan aamulla.


Mun uusi huonekaveri Marta ja minä.


Yadi, Marta, minä ja Maria.


Kentällä uni tuli kuitenkin lopulta, vaikka kovalla soiva lentokenttämusiikki raivostutti ja penkit oli kovia.


Tosiaan kentällä tajusin, että en ollut ottanut passia mukaan. Rehellisesti sanottuna ei käynyt mielessäkään! :D Jotenkin ajattelin, että kotimaan lento nii mitäs tässä... Kotimaan lento! Kyllä sitä on niin kreikkalaistunut. Piti käydä tiskillä kyselemässä, että kai ajokortilla pääsee Rhodokselle - ja pääsin!


Lämpöä oli reipas +27 astetta joka päivä. Musta oli myös hämmentävää ku pääsin kuulemaan suomeakin, koska Rhodos nyt tietenkin on suomalaisten lomailijoiden suosikkikohteita. Voi sitä borabora-pisteiden ropinaa...












Maria päätti kokeilla jotain extremeä. Itse en olisi todellakaan uskaltanut hypätä tuolta. Respect!









Ah Yadigar, henkilökohtainen Shakirani.





Parhaassa seurassa paras reissu! Pähkinänkuoressa. (Oon nyt laiska kirjottamaan ku nukkumaanmenoaika lähestyy.)

Mukaan tarttui myös parhaat matkamuistot ikinä. Löydettiin yhden euron kaupasta selfietikun lisäksi kaikille uudet sisäkengät. xD Ollaan nyt tiimi. Näiden ulkonäöstä sietäisi antaa sakot, mutta nää on niin mukavat jalassa ettei oo tosikaan. "One euro, man!"

Naurettiin ku meillä oli nää jalassa just eilen, oltiin kaikki ihmeellisissä löysissä rönttövaatteissa ja ilman meikkiä ku lyhkärit tuli meidän kämpälle turkkilaisen ruuan iltaan. Niillä oli kaikilla hiukset hyvin, kivat vaatteet päällä ja meikit naamassa. Siitä tietää, että tuntee olevansa ku kotonaan ku ei jaksa enää kiinnostaa miltä näyttää. Muistan ku tulin Xyloon nii olin joka päivä just farkut jalassa, piilolinssit silmissä ja hiukset suoristettuna, hahahah... Hyvät ajat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti