~ There are two kinds of people - Greeks, and everyone else who wish they were Greek. ~

maanantai 8. helmikuuta 2016

Hennatatuointeja osa II (+ kill it my friend!)

Nämä kuvat on viimeviikolta ku tein hennatatuointeja lyhytaikaisten vapaaehtoisten kanssa. Tää on kivaa värkkäilyä, mutta tosiaan tuo meidän väri ei ole parasta mahdollista, koska se kuluu pois aika nopeasti. Tai sitten meitsi laittaa siihen joko liikaa tai liian vähän vettä. Mutta näyttää nämä kuviot ainakin muutaman päivän ihan kivalta.











Tein myös Sevvalin kanssa tässä taannoin näitä tatuointeja. Tehtiin yhteistyöllä sen käteen monimutkainen kuvio, joka meni sen mielestä pieleen ja se halusi pestä sen pois...


...mutta hennaa ei saa kovin helposti ihosta irti silloin kun sen juuri haluaisi irti. Ei ainakaan normaalilla saippualla. Kun Anil kuuli, että apua tarvitaan niin se haki samantien tsipouropullon...


... ja pesi siis Sevvalin käden tällä vahvalla alkoholilla puhtaaksi.

Mua naurattaa, koska ihan sama mikä ongelma tässä talossa on niin ratkaisu on aina tsipouro! Se on kreikkalainen alkoholi, jota juodaan shotteina ja tässä talossa sitä pidetään parannuskeinona jokaiseen sairauteen. Samasta pullosta siemailevia ihmisiä kutsutaan tsipouroystäviksi - tsipouro friends! Ja kun tsipouroshotti otetaan niin kippis pitää sanoa jokaisen pöydässä olevan omalla äidinkielellä ja lopuksi sanoa; "Kill it, my friend!" Tsipouroa ei siis juoda vaan sitä tapetaan. Tää on niin legenda.


Joskus joulun alla olin kakkoskämpän porukallani - minä, Anil ja silloiset lyhytaikaiset vapaaehtoiset - meidän vakkarimestassa eli Spitakissa tappamassa tsipouroa. Laitoin meidän kämpän Facebook-ryhmään pöhköjä kuvia Spitakissa olleesta Petteri Punakuono -pehmolelusta. Sain Georgialta toruja.


Seura tekee kaltaisekseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti