~ There are two kinds of people - Greeks, and everyone else who wish they were Greek. ~

tiistai 27. lokakuuta 2015

Passi ja lentoliput

Kävin just ottamassa passikuvan ja siitä tuli tietenkin ihan järkyttävän hirveä niinkuin kelvollisen passikuvan kuuluukin. Passia voi nykyään ilmeisesti netissäkin hakea ja munkin on aika siirtyä näin 2010-luvulle. Hoidan tuon sitten illalla ku tuun töistä.

Lähtö on siis sunnuntaina 6. joulukuuta. Tänään aion ostaa lentolipun Oulusta Helsinkiin ja tää lento lähtisi klo 9 aamulla, joka on ihan hyvä aika mulle. Projektijärjestö löysi mulle lentolipun sitten Helsingistä Ateenaan. Lento lähtee kello 13.20 ja perillä Ateenassa ollaan 20.35 välilaskun kautta. Ateenasta jatkan junalla Kiatoon (noin puolentoista tunnin matka) ja siitä taksilla Xylokastroon. No kunhan ensin selviän tuonne Kreikkaan niin uskon, että asiat lutviutuu. Lentokentät vähän hirvittää, koska en oo koskaan ennen lentänyt yksin enkä oo ihan varma miten toimia. No kai mää selviän!

Palaan takaisin Suomeen torstaina 5. kesäkuuta 2016 ja se lento Ateenasta Helsinkiin onkin sitten onneksi suora lento niin ei tarvitse häslätä ja hukata itseään lentokentillä kuin menomatkalla. Kaikista eniten jännittää tuo meneminen! Se on päivän reissu ku ennen oon ees Kreikan maalla, koska asun niin perämetsässä. Helppohan se on helsinkiläisten lähteä vaikka mihin ja koska vain, mutta iskäkin sanoi, että meidän pitää matkustaa pelkästään ensimmäiset 100 kilometriä poron selässä ennen ku päästään sivistyksen pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti